(0)

Glimt

e-bok


En mand stjÊler hver dag en hÄndfuld sten fra naboens indkÞrsel og lÊgger dem i sin egen. En matematiker afslÞrer et hidtil uopdaget heltal imellem 37 og 38. En mand stryger en tÊndstik, men da han forsÞger at slukke den igen, bliver den ved med at brÊnde. En kvinde mÞder dÞden i kÞen pÄ en tankstation. En mand ved, at han kun har fÄ linjer tilbage at leve i. En kvinde vÄgner en morgen og er vÊk.

SÄledes starter Kasper Lapp sine smÄ surreelle glimt. Teksterne giver stof til eftertanke, eller mÄske stof til bagtanke, for ofte leger forfatteren med os, giver os et lille grin, spÊnder ben for forventningerne og forÊrer os en ny mÄde at betragte verden pÄ.

Kasper Lapp (f. 1979) har en fortid som matematiker, computerspilsprogrammĂžr, sangskriver og rollespiller og gik pĂ„ Forfatterskolen for BĂžrnelitteratur 2014-16. I dag skriver han bĂžger og designer brĂŠtspil (heriblandt Magic Maze, der blev nomineret til "Spiel des Jahres" i 2017). Han skriver til bĂžrn og unge i alle aldersgrupper – helt fra billedbĂžger til Young Adult. Hans mĂ„l som forfatter er at skrive bĂžger, der fĂ„r lĂŠseren til bĂ„de at tĂŠnke, fĂžle og trĂŠkke pĂ„ smilebĂ„ndet.