(2)

Gnisten - En indre rejse

ljudbok


Ann Bjerres personlige rejse begynder pĂ„ et birgittinerkloster i Maribo, hvor en gammel, laset bog falder ud af en bogreol. Bogen handler om klostre i Europa, og ved et tilfĂŠldigt opslag havner Ann pĂ„ de sider, der handler om det ĂŠldgamle munkefĂŠllesskab pĂ„ Ăžen LĂ©rina, der ligger i Middelhavet ud for Cannes’ kyst.

Fra at have travet verdens pilgrimsruter tynde i sin sÞgen efter indsigt og indre ro, drager Ann af sted pÄ den fÞrste af flere retrÊter, hvor hun i stigende grad bevÊger sig ind i sit indre univers, samtidig med, at den ydre verdens enhed Äbenbares.

Inspireret af brÞdrenes spiritualitet og deres nÊrhed til naturen, Þens milde middelhavsklima og dybe historiske rÞdder og klosterets faste, men samtidig befriende rutiner, opdager Ann, at man ikke behÞver at bevÊge sig langt i den ydre verden for at fÄ en dyb indsigt i sig selv og i universets sammenhÊnge.

FĂžlg med til LĂ©rina og tag del i en bemĂŠrkelsesvĂŠrdig indre rejse, der kan inspirere dig til at vĂŠlge og fĂžlge din egen vej.

Ann Bjerre (f. 1960) er uddannet cand.interpret. i fransk og korrespondent i italiensk. Hun har i en ÄrrÊkke arbejdet som foredragsholder, kursusleder, karriererÄdgiver og coach. Ann Bjerre er i dag forfatter og personlig rÄdgiver samt arrangÞr af spirituelle vandringer, rejser og retrÊter i ind- og udland.