(0)

Godt bryg, god mad

e-bok


Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens lÊsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange Þlenthusiaster have mÞdt enten til foredrag om Þl eller pÄ en af hans mange Þlrejser.

NÄr Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til Þllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange Är lavet mad inspireret af det asiatiske kÞkken, men her er det god, solid husmandskost, tÊt pÄ salat forbudt. Og sÄ er der lagt op til, at man(d) gÄr i kÞkkenet, lukker dÞren, Äbner en Þl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program.

Her er bÄde opskrifter med Þl og forslag til Þl, du kan drikke til maden. Det bliver bogen med de gode opskrifter pÄ ÞlpÞlser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepÞlse og rugbrÞd, bagt med maltÞl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mÞrkt Þl, en undergÊret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgÊret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i Ärstider - og for Þllet er det nemt at huske - lys Þl til lyse tider og mÞrk Þl til mÞrke tider.