(0)

Gossip Girl 8: Intet kan holde os sammen

e-bok


Juni er lige om hjĂžrnet, og New York City er som tĂŠndt af duftlys: varm og velduftende, smuk og lysende. PĂ„ denne tid af Ă„ret er vores territorium – ogsĂ„ kendt som Upper East Side – sĂ„ godt som stĂžvsuget for forĂŠldre. Vi styrer byen, mens de har travlt med polo, golf og havefester pĂ„ vores gigantiske landejendomme uden for byen. Juni betyder ogsĂ„, at vi sidsteĂ„rselever skal sige farvel. Husk nu, at dimissionsfesten primĂŠrt er for mor og far. SĂ„ hvorfor ikke bare hoppe i den flĂŠsekjole med den enorme slĂžjfe, som din mor har gemt til dig, og sĂ„ hĂžste din belĂžnning?

"Sex and the City for unge." – Teen People

"En syndig fornĂžjelse. Bogen virker som sladderen selv – nĂ„r du fĂžrst er i gang, er det meget svĂŠrt at stoppe." – Publishers Weekly

Tréd indenfor i Gossip Girls skandalþse verden af bagtalelse, jalousi og forréderi. En verden befolket af New Yorks lékreste mennesker, som – for det meste – viser sig at vére ret almindelige under alt designertþjet.

Den amerikanske forfatter Cecily Brooke von Ziegesar (f. 1970) er bedst kendt for ungdomsbÞgerne "Gossip Girl", som er blevet lavet til en tv-serie, der har vundet stor popularitet i USA sÄvel som Europa. Cecily von Ziegesar er fÞdt og opvokset i New York City, som er scene for "Gossip Girl"-serien.