(4)

Grace

ljudbok och e-bok


Hun er hele min verden. For et Ăžjeblik siden vidste jeg ikke, hun fandtes. Nu eksisterer der kun hende. Jeg har en fĂžlelse af, at verden er faldet pĂ„ plads med et stort, blĂždt klik. Tandhjulene drejer rigtigt for fĂžrste gang. Alt passer. Jeg vil sige det til hende, men jeg kan ikke. Jeg leder efter ordene, men intet kommer ud. Under rougen blegner hun.”Conor, var det forkert?” Jeg hĂžrer panik i stemmen. Hendes Ăžjne flakker. ”Var det 
”Hun prĂžver at sige noget mere, men det sĂŠtter sig fast i halsen. Hendes lĂŠber dirrer. Hun er bange. Jeg ser det i hendes Ăžjne.

Forfatteren Conor rejser til New York for at samle stumperne af sit liv. Han kÊmper med en skriveblokade, et kuldsejlet forhold og en depression, der ikke vil give slip. Hjulpet af nye venner og sin barndomskammerat, Mark, lÊrer han at leve igen. Da kÊrligheden viser sig, virker det, som om nogen har forbarmet sig over ham. Men formÄr Conor at trÊffe de rigtige valg, da han uventet fÄr chancen for at begynde pÄ ny?Og kan kÊrligheden overvinde de byrder, de begge bÊrer med som en tyngde i hjertet?


UpplÀsare: Ellen Dahl Bang
LĂ€ngd: