(0)

Grane

e-bok


Siggi har arbejdet i Regins smedje i et par Är, og han er blevet mere og mere sikker pÄ, at han vil erobre GÞtland tilbage fra kong Atles slÊgt. Siggi fÞler, det retmÊssigt tilhÞrer ham og hans slÊgt, men hans farbror kong Heric af Kurland nÊgter at hjÊlpe. Smeden har til gengÊld store planer for Siggi, og han er mÄske ogsÄ i stand til at hjÊlpe.

"Grane" er femte del af Sagaen om Sigurd. Den fortĂŠller om en ung drengs sĂžgen efter retfĂŠrdighed og identitet i en middelalderagtig og eventyrlig verden.

Sagaen om Sigurd Svinedreng foregÄr i en middelalderagtig verden med drager og magiske svÊrd. Samtidig handler bÞgerne om emner, der er tidslÞse, og som er lige sÄ relevante i vores verden. BÞgerne fortÊller om identitet, retfÊrdighed, familie og skÊbnen.

Josefine Ottesen (f.1956) er bĂžrnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktĂžr. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populĂŠre fantasybĂžger til bĂžrn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bĂžger, blandt andet Kulturministeriets BĂžrnebogspris og Orla-prisen.