(2)

Gudspartiklen

ljudbok och e-bok


Mikkel er en yngre Ph.d.-studerende, der, efter at have mistet sin kÊreste i et tragisk eksperiment med kÊrlighed, er gÄet helt i stÄ og nu blot lader sig trÊkke halvdÞd rundt i en monoton verden styret af den dÞde kÊreste, der ofte besÞger ham, mens han er beruset af alkohol eller fuld af piller.

En dag opdager Mikkel et hul i bagvÊggen af sit klÊdeskab. Det, han finder pÄ den anden side, viser sig at rumme energien til ikke bare at Êndre Mikkel, men mÄske ogsÄ til at kunne genskabe tabt liv.

I Gudspartiklen mÞdes vi af en rÊkke grumme emner som trafficking, koncentrationslejre og overgreb mod bÞrn. Men ogsÄ det at elske en dÞd og sÞge blindt efter den dÞdes genopstandelse fylder meget. Romanen rummer en rÊkke teser om gudspartiklen og dennes mulige indflydelse pÄ menneskers eksistens i tid og rum - og sÄ har der naturligvis sneget sig lidt spÊnding ind, da der er flere, der godt vil have fingrene i Guds krÊfter.

Gudspartiklen kan Êndre verden - bÄde universelt og i det enkelte menneske. Ligesom mennesker kan virke som gudspartikler for og i hinanden, hvis de stÞder sammen under de helt rette betingelser.


UpplÀsare: Lars Thiesgaard
LĂ€ngd: