(0)

Hafnia Punk

e-bok


NY UDGAVE AF BENN Q. HOLMS NYKLASSIKER OG KØBENHAVNERROMAN OVER DEM ALLE – INDLÆST AF PETER PILEGAARD

Karriereadvokaten Elisa og FCK-fanatikeren Christian, der kÊmper for at redde deres forhold. Musikproduceren Hoppe med sÞnnen Franco og en uhÄndterlig forelskelse i designeren Isabella. Hipsteren Daniel, der har et lidt for intimt kendskab til et snehvidt pulver. Simon, der flygter fra forstÊdernes tryghed og ind i hippien Nellys favn. Charlotte, der for alt i verden vil vÊre rockstjerne. Andreas Weye, der jonglerer pÄ bÞrsen og svÊrmer for unge punkertÞser. Den paranoide forfatter Bendix Harboe, der er sikker pÄ, at den succesrige kollega TranekÊr vil ham til livs.

Succes eller fiasko, fortvivlet eller lykkelig, rig eller fattig. Personerne krydser hinanden i baggÄrde, pÄ kontorer, i elskovsreder, under broer og pÄ barer i denne kalejdoskopiske roman om en by og dens mennesker.

Benn Q. Holm fanger med sin kortklippede fortĂŠllestil kĂžbenhavnerlivet i dag, bittersĂždt og nĂžgternt afklĂŠdt. INFORMATION

En mere rammende og lejlighedsvis knivskarp udlevering af den danske hovedstads aktuelle, yngre kultur- og underliv skal man spejde lénge efter (
) Man ler og underholdes fremragende. WEEKENDAVISEN

Med Hafnia Punk burde Benn Q. Holm skovle lĂŠsere til sig. EUROMAN

Endelig en hip samtidsroman. BERLINGSKE

BENN Q. HOLM (f. 1962) har skrevet 16 romaner. Han debuterede med romanen Til verdens ende i 1994, fik sit gennembrud med Hafnia Punk i 1998 og blev landskendt fire Ă„r senere med slĂŠgtsromanen Album (2002), der udover at prĂŠsentere forfatteren selv pĂ„ forsiden blev lavet til en prisbelĂžnnet tv-serie af Hella Joof (vist pĂ„ DR i 2008). Fra de senere Ă„r kan fremhĂŠves 2. verdenskrigsskildringen De dĂžde og de levende (2016), den roste koldkrigs- og kĂŠrlighedsroman Et stykke af tiden fra 70’ernes Vestberlin (2021) samt det store erindringsepos Boi Wagner i 2023.