(99)

Halve sandheder

ljudbok och e-bok


Hun troede slet ikke, at det ville komme sÄ vidt.

Det hele startede sÄ uskyldigt for den populÊre modeblogger Lindsay Palmer. Men nu har det antaget sit helt eget liv, og problemet er, at Lindsay ikke ved, hvordan hun skal stoppe det. Og hvad vÊrre er, hun Þnsker slet ikke at stoppe det.

Hendes daglige lÞgne pÄ modebloggen er blevet bÄde hendes stÞrste glÊde og dybeste skam. Tusindvis af mennesker elsker hende, men ville de gÞre det, hvis de kendte sandheden?

Det var egentlig meningen, at Luke Jamieson bare skulle gÞre sin lillesÞster en lillebitte simpel tjeneste. Men tjenesten betyder, at Lindsay Palmer pludselig kommer ind i hans liv, og der er noget ganske sÊrligt ved denne pige, som han ikke kan fÄ ud af tankerne. Og nu er han ved at forelske sig i en pige, han i virkeligheden ikke kender.

Han Ăžnsker ikke andet end, at hun lukker ham ind, sĂ„ han – mĂ„ske – kan hjĂŠlpe hende ud af det bur, hun selv har bygget.

Vil sandheden sĂŠtte hende fri, eller har hendes lĂžgne allerede Ăždelagt alt?

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestseller-forfatter. Hun har skrevet 21 bĂžger og har mange flere pĂ„ vej. Hun er fĂždt og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedĂ„rende – bĂžrn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: