(186)

Hannibal

ljudbok och e-bok


Maailman tunnetuimman psykopaatin tarina

”HerkeĂ€mĂ€tön... loppumattoman kammottava. Viisisataa nopeatempoista sivua, joilla jokainen hengĂ€hdystauko on vain tulevan tiukan toiminnan esinĂ€ytös... Hannibal puhuttelee mielikuvitusta, tunnetta, intohimoja, yleviĂ€ ja alhaisia tuntoja.” Los Angeles Times

Sarjamurhaaja Hannibal Lecter on ollut kadoksissa seitsemÀn vuotta. FBI-agentti Clarice Starlingin ura on syöksykierteessÀ. Kun epÀonnistunut huumeratsia nousee otsikoihin ja Starling kansakunnan silmÀtikuksi, Lecter lÀhettÀÀ hÀnelle myötÀtuntoisen kirjeen. FBI lÀhettÀÀ Starlingin etsimÀÀn LecteriÀ, jota jahtaa verinen kosto mielessÀÀn myös Mason Verger. MissÀ Lecter piilottelee, ja kuinka hÀnestÀ tuli Kannibaali-Hannibal?

Thomas Harrisilta on julkaistu kuusi romaania, ja hÀntÀ pidetÀÀn nykyaikaisen kauhutrillerigenren uranuurtajana. Harris on onnistunut luomaan legendaarisia hirviöitÀ, joiden kauheus ei kumpua yliluonnollisuudesta vaan jostain paljon pelottavammasta - ihmisyyden pimeimmÀstÀ ytimestÀ. Harris viettÀÀ hahmojaan rauhallisempaa elÀmÀÀ Floridassa ja tekee vapaaehtoistyötÀ merilintujen suojelemisen parissa.