(27)

Havhvepsen

ljudbok och e-bok


Havhvepsen er et af verdens farligste dyr. Dens gift fĂžrer til en hurtig og smertefuld dĂžd!

En intelligent og skruppellÞs hacker er pÄ spil i dansk erhvervsliv. Hackeren gÄr mÄlrettet efter velhavende erhvervsfolk, der bÊrer pacemaker. En afslappende ferietur til Mallorca ender med et kynisk angreb, og snart kan hackeren skrive morder pÄ visitkortet.

Under ledelse af drabschef Victor Bach kÊmper efterforskerne med at identificere gerningsmanden. De sÞger hjÊlp hos Dieter Wolf, der nu arbejder hos NC3, Nationalt Cyber Crime Center. Han kommer hurtigt pÄ sporet af den tilsyneladende hacker, men har de rettet kikkerten mod den rigtige, eller har Dieter fundet sin overmand?

Samtidig kÊmper Anna Blaafalk med eftervirkningerne af sommerens likvideringsforsÞg og et dÞdsfald i familien. I kulissen spÞger bÄde kÊrligheden og en tidligere kollega.

HAVHVEPSEN er andet selvstĂŠndige bind i den anmelderroste serie om efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Tommy Thorsteinsson (f. 1965) er kommunikationsuddannet og har arbejdet med kommunikation og formidling i 35 Är. Hans debut som skÞnlitterÊr forfatter ENSOM ULV (2017) fik en fantastisk modtagelse af sÄvel anmeldere som lÊsere.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: