(9)

Havkatten

ljudbok


I Är 1906 ankommer kong Oscar d. 2 til kurstedet Marstrand. Rundt om ham flokkes societetet, og i lÞbet af to intensive sommermÄneder bliver der knyttet kontakter og skabt intriger alt imens der dyrkes tang- og mudderbade.

DirektÞr Lundgren bor sammen med sin familie pÄ Turisthotellet, selvom han slet ikke har rÄd til det. Men forhÄbentlig kan den styrkende havluft kurere hans syge datter Karolina, og mÄske vil de oven i kÞbet finde hende en velhavende mand.

Men det sociale spil viser sig at vÊre farligt, og ufrivilligt drages Karolina ind i societetets intriger. Hun mÞder grev Douglas Lagercreutz og alt ser ud til at falde pÄ plads, indtil det gÄr op for hende, at greven ogsÄ spiller et spil. Et spil med urimeligt hÞje indsatser.

En aften i maj 2013 Þver Marstrands redningstjeneste rÞgdykning pÄ det prestigefyldte, men noget forfaldne Turisthotellet. Øvelserne fÄr en brat ende da brandmÊndene finder en dÞd mand og Karin Adler hos kriminalpolitiet i GÞteborg tilkaldes for at undersÞge sagen. Alt tyder pÄ, at manden er blevet myrdet, men hvem kan tÊnkes at have vinding ved hans dÞd?


UpplÀsare: Anja Owe
LĂ€ngd: