(1)

H.C. Andersens juleeventyr

ljudbok och e-bok


Her har du en samling af den legendariske danske forfatter H.C. Andersens mest vidunderlige juleeventyr, som du kan lade dig opsluge af i den kolde og mÞrke, men hyggelige juletid. Det er over hundrede Är siden, eventyrene blev skrevet, men de er stadig relevante. De handler om emner, alle kan forholde sig til, sÄsom kÊrlighed, venskab, forvandling, forgÊngelighed og kampen mellem det gode og onde. Der er tale om verdenslitteratur for bÄde bÞrn og voksne. Genopdag dine favoritter blandt H.C. Andersens juleeventyr eller introducer forfatterskabet for yngre lÊsere i hÞjtidsdagene.

Denne bog rummer fĂžlgende eventyr: "Den standhaftige tinsoldat", "Det gamle egetrĂŠs sidste drĂžm", "GrantrĂŠet", "Isjomfruen", "Nissen hos spĂŠkhĂžkeren", "Nissen og madamen", "Snedronningen", "Snemanden" og "Tolv med posten"

Hans Christian Andersen (1805-1875) er en af Danmarks hÞjst elskede forfattere og velsagtens den mest kendte dansker i verden. Han var en af de fÞrende kulturpersonligheder inden for den danske guldalder og udmÊrkede sig inden for bÄde poesi, kunsteventyr, romaner og papirklip. H.C. Andersen er fÞdt i Odense, hvor der er oprettet et museum til Êre for ham.