(1)

Healing af dig og dit dyr

ljudbok


De fleste dyreejere vil svare ja, hvis man spþrger, om deres dyr er blandt deres bedste venner. Og vi vil gþre meget for at gléde vores venner med pels, fjer, hove, skél eller poter – men det er ikke sikkert, vi altid ved hvordan. Denne bog rummer svaret.

I bogen, som er den fĂžrste af sin slags på dansk, gives en dybtgående introduktion til healing af dyr: Hvad er det? Hvordan fungerer det? Og hvad kan det gĂžre for dyrenes og vores liv? Hele vejen igennem bogen lĂŠrer lĂŠseren simple, effektive og let håndgribelige teknikker til at hjĂŠlpe sine dyr i praksis.

Forfatteren tager lĂŠseren med på sin egen rejse ind i healingens univers og besvarer lĂžbende de mange klassiske spĂžrgsmål om healing. Bogen beskriver 15 Ăžvelser, som hjĂŠlper lĂŠseren til at finde sine egne healende evner og til at heale sig selv og sine dyr. Derudover er der beskrevet 9 healingsprogrammer, som giver en konkret trin-for-trin-plan til at afhjĂŠlpe klassiske problemstillinger hos vores kĂŠledyr. LĂŠseren får motivation og redskaber til at gĂžre en forskel for sine dyr og hjĂŠlpe dem i hĂžjere grad i hverdagen.

Mathilde Denning arbejder professionelt med terapi til og healing af alle slags dyr. Hun holder uddannelser, kurser og foredrag i bÄde ind- og udland samt rejser rundt i hele Danmark for at kommunikere med dyr. Hun har siden 2014 drevet en succesfuld Facebook-blog med emnet: Dyrenes Univers. Hendes passion er at hjÊlpe andre med i hÞjere grad at integrere telepati i dagligdagen med deres dyr.


UpplÀsare: Klara Witt
LĂ€ngd: