(0)

Heksen fra Orini (bind 2)

e-bok


Da Juan lander pÄ den hÄrde og stenede jord, er Joseph ikke et Þjeblik i tvivl om, at der er noget galt. De har begge netop kravlet ud over kanten og ned over muren, men Juan landede ikke rigtigt, og noget er brÊkket i hans ben.

Inde bag klostrets murer kan de hÞre lyde, der kommer nÊrmere, sÄ Joseph mÄ hanke op i Juan, sÄ de kan komme vÊk sÄ hurtigt som muligt ...

Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lÊrer og har arbejdet som bÄde lÊrer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin fÞrste faglitterÊre bog under titlen "Rummet og stjernerne" om astronomi for bÞrn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen "Slaven Ajan", som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings bÞrnebogspris, og netop bÞrnebÞgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab vÊret i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bÞgerne "Skjolds mÊrkelige rejse" (1998) og den todelte serie "Heksen fra Orini" (1984).

"Heksen fra Orini" er en todelt serie om den 15-Ă„rige Maria, der under heksejagterne i 1610 bliver anklaget for at vĂŠre heks, og om Juan og Josephs flugt fra klostret.