(0)

Helbred dig selv : styrk din egen modstandskraft

e-bok


“At helbrede er alt det, som kan give fĂžlelsen af at vĂŠre hel, af at vĂŠre den jeg er. Jeg kalder det at vĂŠre funktionelt rask: At vĂŠre i stand til at bruge vore ressourcer uden at vĂŠre vĂŠsentligt hindrede i vore daglige gĂžremĂ„l.

Det perfekte helbred tror jeg ikke pĂ„. (
) Min drivkraft har vĂŠret at finde det, som i praksis fungerer – ‘virkelighed

er det, som virker’. Ingen magt pĂ„ jorden kan stoppe drĂžmmen, som driver visionen bag ‘Helbred dig selv’’. Jeg Ăžnsker, at alle finder deres indre helbreder. Jeg Ăžnsker at lĂŠre alle de gode vĂŠrktĂžjer og fĂ„ rigtig vejledning pĂ„ deres vej.”

Audun Myskja

Gennem mĂžder med mere end 25.000 patienter i lĂžbet af sine 30 Ă„r som lĂŠge har Audun Myskja udviklet en vĂŠrktĂžjskasse med enkle metoder, som du kan bruge til at vĂŠkke dine egne helbredende krĂŠfter i mĂždet med sygdom, stress, udbrĂŠndthed og generelle livsudfordringer med styrket modstandskraft.

Forfatter:

Audun Myskja er overlÊge og specialist i almen medicin, og har en doktorgrad i brugen af musik i Êldreomsorg. Han driver 'Center for livshjÊlp' i Ski udenfor Oslo, som lÊgger vÊgt pÄ hjÊlp til selvhjÊlp ved kroniske og alvorlige lidelser. Audun Myskja er optaget af at se hele mennesket i sin behandling af patienter.