(1)

Hele sandheden

e-bok


"Da jeg kommer ud i lejligheden, ligger far livlÞs pÄ gulvet. Ved siden af stÄr et tomt, mÊlket glas. Han har lavet sig en dÞdelig cocktail, hvor han har blandet alle de piller han kunne komme i nÊrheden af, ned i et glas kÊrnemÊlk, som han sÄ har tÞmt. Det er en meget beslutsom handling, for kÊrnemÊlken gÞr at det er umuligt at pumpe op.

Jeg har altid vidst, at det ville ende sÄdan med far. At han ikke ville kunne overleve med sÄ sort et sind. PÄ samme mÄde, som jeg altid har haft en fornemmelse af, at min mor ikke turde gÞre ende pÄ sig selv. At hun bÄde var for lys og for fej til det."

Fra barnsben har alkoholisme, depression og selvmord vĂŠret en del af Stig Ellings liv. Men hurtigt lĂŠrte han at hente tilliden og optimismen indefra – ved at vende de mĂžrke krĂŠfter i sit liv til en ukuelig virketrang, der gjorde ham til hele Danmarks rejsekonge. Men det, der pĂ„ overfladen lignede et liv i solskin, har haft dystre skyggesider, som ingen har kendt til.

I Hele sandheden fortÊller Stig Elling for fÞrste gang hele sin historie: om sin barndoms uigennemtrÊngelige mÞrke, om mange Är med piller og sprut, om sin homoseksualitet. Samt ikke mindst om sin indre kamp for at se sig selv i Þjnene. Stig Ellings hudlÞst Êrlige og livsbekrÊftende selvbiografi handler om at vÊlge livet og holde sig pÄ ret kÞl, selv nÄr bÞlgerne gÄr hÞjest.