(0)

Hele vejen rundt om Cecilie Hother

ljudbok


2019 har vĂŠret et rĂŠdselsĂ„r for vejrvĂŠrten Cecilie Hother. Hun mistede sin ufĂždte sĂžn og rĂžg i retssag med sin tidligere partner. Men der er ogsĂ„ mange ting at vĂŠre glad for i hendes liv. Blandt andet den cykeltur, hun ved et mĂŠrkeligt tilfĂŠlde kom med pĂ„ for ti Ă„r siden – og som ledte direkte til kĂŠrligheden.

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der gÄr lige i hjertet. I denne podcast fra Hendes Verden spÞrger vi en rÊkke kendte mennesker om deres veje rundt i livet. HvornÄr har livet vÊret lige ud af landevejen, og hvornÄr har de for alvor mistet vejgrebet? HÞr bl.a. makeupartist Dennis Knudsen fortÊlle, hvordan han nÊr var blevet snydt af en rugemor, og forfatter Leonora Christina Skov fortÊlle om at gÄ i parterapi med sin 22 Är Êldre kÊreste, fordi de skÊndtes som sindssyge.

VĂŠrt: Marie Varming

GĂŠst: Skiftende

Teknik og klipning: Freia Dam

Udgiver: Hendes Verden

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2020

Marie Varming er journalist og selvstĂŠndig med Varmings Bureau. Her beskĂŠftiger hun sig isĂŠr med lokalstof, livstilsstof, personlige portrĂŠtter og mennesker.