(99)

Her var en mand

ljudbok och e-bok


"Her var en mand" er det syvende og sidste bind i Clifton-krĂžniken. Jeffrey Archer afslutter den episke saga om familierne Clifton og Barrington og deres turbulente liv i 1978-1982 i denne medrivende fortĂŠlling om intriger, magt og kĂŠrlighed.

Den verdensberĂžmte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit nĂŠste store vĂŠrk, mens hans hustru, Emma, er ved at afslutte sine mange Ă„r som bestyrelsesformand og for alvor drosle ned for arbejdet. Et uventet telefonopkald spĂŠnder dog ben for den plan.

I England har magten igen skiftet hÊnder, og Giles mÄ nu sÄ smÄt indstille sig pÄ et roligt familieliv med sin hustru, Karin. Men alting er ikke, som det ser ud, og ogsÄ den plan gÄr i vasken.

"Underholdende slégtsroman, der har det hele" – Litteratursiden om Clifton-Krþniken

"FĂžrsteklasses hĂ„ndvĂŠrk" – Weekendavisen om Clifton-krĂžniken

"Her var en mand" er syvende og sidste bind i Clifton-krÞniken, en episk fortÊlling om magt, forrÊderi og familiebÄnd.

Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primÊrt er kendt for sine mange spÊndingsromaner, som har solgt over 330 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spÊndingsromaner har Archer ogsÄ udgivet noveller, fÊngselsdagbÞger og bÞrne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer vÊret aktiv inden for engelsk politik og blandt andet vÊret nÊstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened mÄtte Archer afsone en fÊngselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bÞger.