(0)

Himmerlandsdrengen : Et essay fra vugge til grav

e-bok


”Min mor fortĂŠller mig, at en gĂ„rdmand i nabolaget mener, at han har bedre rĂ„d end mine forĂŠldre til at opfostre en sĂžn. GĂ„rdmanden spĂžrger derfor, om han og hans kone kan adoptere mig. Det kan ikke komme pĂ„ tale, forsikrer min mor, og sĂ„ er den sag uddebatteret.”

Eli Sander Kristensens livsmosaik spÊnder fra en ydmyg opvÊkst pÄ forÊldrenes husmandssted i Himmerland til en erhvervskarriere som management konsulent.

Himmerland er base for grundskole, realeksamen samt en elevtid i den lokale bank. Som nyslÄet bankassistent bliver Aarhus og KÞbenhavn forfatterens udgangspunkt, men snart lokker den fagre nye EDB-alder mere end bankvÊsenet.

I en ung alder mÞder forfatteren sit livs kÊrlighed i Lissi, og Êgteskabet bliver lykkeligt med bÞrn og bÞrnebÞrn, fÞr familieidyllen fÄr en brat ende, da Lissi fÄr diagnosen demens.

Bogen udforsker temaer om identitet, kĂŠrlighed, eksistens og skĂŠbne, der former os fra vugge til grav. En spĂŠndende og rĂžrende fortĂŠlling om livets lyse og mĂžrke sider.

Himmerlandsdrengen: Et essay fra vugge til grav er en forunderlig rejse gennem livet. Fra de stille marker i Himmerland, med jord under neglene, til storbyens pulserende gader og opgaver pÄ de bonede gulve.