(0)

Hingsten Flammes dyst

e-bok


Steve har altid Þnsket, at Flamme skulle dyste i en konkurrence mod andre heste. Han ved, at Flamme er en helt speciel hest, og at han ville have en god chance for at vinde. Da der en dag kommer to fremmede ind i den hemmelige dal pÄ Þen Azul, fÄr Steve chancen for at fÄ Flamme med i et vÊddelÞb mod verdens hurtigste vÊddelÞbsheste. Men hvordan vil Flamme klare sig uden for sin velkendte dal?

Walter Farleys trilogi "De glemte hestes Þ" fortÊller om den hemmelige dal pÄ den caribiske Þ Azul, hvor hestene lever frit blandt hinanden. Drengen Steve Duncan og hans ven arkÊologen Pitch finder her en sÊrlig hingst, som de kalder Flamme. BÞgerne fortÊller om deres eventyr sammen og kan bÄde lÊses i forlÊngelse af hinanden og hver for sig.

Walter Lorimer Farley (1915-1989) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke hestebĂžger til bĂžrn og unge. Walter Farley er sĂŠrligt kendt for sin klassiske serie "Den sorte hingst" om drengen Alec og hans venskab med den sorte hingst. Efter Walter Farleys dĂžd skrev hans sĂžn Steven desuden en rĂŠkke bĂžger i serien.