(0)

Historier for voksne

e-bok


Denne bog er skrevet til dem, der godt kan lide at lÊse en god historie. Personerne er hentet fra hverdagslivet og er derfor let genkendelige for de fleste. Der er tale om skÊbner, som livet har leget med pÄ forskellig vis med overraskende resultater til fÞlge.

Historierne foregÄr i en tidsramme pÄ ca. 70 Är fra 1940 og op til i dag. De er som store, blandede bolcher: hver enkelt er en oplevelse for sig, holder lÊnge og giver en fin eftersmag.

Uddrag af bogen

Malene satte sig i sofaen. Hun var rystet. Hvad skulle hun sige til Flemming? BehÞvede hun overhovedet at sige noget? Hun kunne jo bare gÄ ind til sig selv igen, hvis hun ikke brÞd sig om at vÊre der. Han behÞvede aldrig at fÄ noget at vide. Der var ingen, der behÞvede at fÄ noget at vide. Det gik op for hende, at det var ved at vÊre frokosttid. Han kunne komme hjem hvad Þjeblik, det skulle vÊre. Hurtigt satte hun stÞvsugeren pÄ plads og gik ud i kÞkkenet for at smÞre mad. Den korte samtale kÞrte rundt i hovedet pÄ hende, mens hun hev brÞd og pÄlÊg ud af kÞleskabet. Da frokosten stod klar, hÊngte hun forklÊdet pÄ plads bagved dÞren og gik ud i badevÊrelset for at vaske hÊnder, rede sit hÄr og komme lidt lÊbestift pÄ. Hun smilede til sit spejlbillede. Det var ikke hver dag, der kom en fremmed ind i hendes stue og gav hende et knus.........

Om forfatteren

Hanne Bistrup har efter et langt arbejdsliv som psykolog kastet sig ud i en alsidig forfattervirksomhed. Ud over at skrive passer hun sit formandskab i Forfatterforeningens seniorgruppe samt sin store familie og omgangskreds. Hanne ‹Bistrup har skrevet faglitteratur, romaner, digte, bidrag til antologier og meget mere.

Dette er hendes fĂžrste novellesamling.