(0)

Historier fra 11 minutter i 12

e-bok


Historier fra 11 minutter i 12 er en samling noveller om brat opvÄgnen til en virkelighed, der pludselig opfÞrer sig anderledes end forventet.

Der er den problematiske lillebror, som er alt for interesseret i skolen, og den 75-Ärige mand, som fÄr at vide, at han i virkeligheden dÞde som 2-Ärig. Der er det forjÊttende lÞfte om et kys, som stadig huserer i en gammel mands drÞmme, og sÊre marskandiser- forretninger, man nok ikke skal trÊde ind i. Der er den ukendte forfatter, der lÊser op for kirkegÄrdens afdÞde forfattere, og forfatteren som skriver om sin kvindelige nabo, men er det i virkeligheden hende, der digter ham? Der er den kÊrligt dÊmoniske far- mor, som giver sit barnebarn mystiske signaler samt mange andre historier ... indtil sÊlgeren af skudsikre veste ringer op midt om natten.

Sten Jacobsen er cand.mag. i samfundsfag og historie og har vĂŠret gymnasielĂŠrer fra 1978 til 2015. Tidligere skĂžnlitterĂŠre udgivelser: Novellesamlingerne Blind trappe, Hvem kan gĂžre en dukke fortrĂŠd? Hulter til bulter og Uforstandige historier samt romanen Vejen til Berlin.