(0)

HISTORIER FRA DYBET

e-bok


Tag med en tur ned i dybet af Toms bevidsthed, der hvor hans mÊrkelige, sÊre, smukke og uhyggelige tanker bor. MÞd Astrid og en unavngiven dominatrix, og kom med en tur ud pÄ Astrids trofÊmark, hvor Orion med sine tomme Þjenhuler holder vagt. MÞd Tom, en depressiv universitetslektor, der ikke kan fÄ sit arbejds- og privatliv til at fungere. MÞd en forfatter, der ynder at vÊre slem ved sine karakterer. MÞd den specielle bedemand Elisabeth og hendes talende kat Karla, der huserer i den fortryllede have. MÞd Frederikke, Toms evige forelskelse. Kravl med Astrid op pÄ BabelstÄrnet efter et helt sÊrligt trofÊ. Tag en tur med op pÄ Vredesbjerget, og rÄb din vrede ud over bjergsiden. Rejs med en evig sjÊl gennem historien fra Roskilde 1349 til Auschwitz 1943. Synk til bunds i Middelhavet sammen med 100 andre bÄdflygtninge.

Uddrag af bogen

”Jeg er Gud, og jeg er udĂždelig,” siger Gud. ”Du kan ikke slĂ„ mig ihjel!” Han griner lidt usikkert.

”Vi fĂ„r se!” Astrid tager sin kniv frem og med en hurtig bevĂŠgelse, placerer hun den i hjertet pĂ„ Gud. Han er lammet; hun trĂŠkker kniven ud; gĂ„r om bag ved Gud; kigger pĂ„ ham; lĂŠgger kniven mod hans hals og begynder at skĂŠre. Kniven gĂ„r igennem halsen, som en varm kniv skĂŠrer igennem smĂžr. Et minut senere stĂ„r hun med Guds hoved i hĂ„nden. LortetĂ„rnet gennemrystes, og Astrid snubler. Hun holder fast i hovedet. Af en gud at vĂŠre forekommer du ret tomhovedet, tĂŠnker hun og griner lidt; hugtĂŠnder kommer til syne i hendes mundvige. Du skal med mig ned til mine trofĂŠer. Du er juvelen i min samling, selvom du lugter forfĂŠrdeligt. LortetĂ„rnet er ved at synke sammen; det smelter. Du mĂ„ vĂŠre alle lorteideers fader, tĂŠnker Astrid.

Om forfatteren

Torkild Thellefsen, fÞdt i Aalborg 1969. Cand.scient.bibl., ph.d. og dr. merc., lektor i informationsvidenskab pÄ KÞbenhavns Universitet.

Debuterede i 2016 med bogen Refleksioner – erotiske stemningsbilleder.