(27)

Hjem til Holly Close Farm

ljudbok och e-bok


Charlie Maddisons karriere er kommet flyvende fra start, og hun elsker sit arbejde som ung succesrig arkitekt i London. Hun bor sammen med sin kĂŠreste i en lille, men hyggelig lejlighed. DesvĂŠrre viser det sig, at kĂŠresten er utro i den helt store skala, og det opdager Charlie ved, at kĂŠrestens kone smider hende ud af lejligheden. Med  ét har Charlie ikke noget sted at bo, og heller ikke noget arbejde, for den utro kĂŠreste var ogsĂ„ hendes chef. Hun mĂ„ stikke halen mellem benene og flytte hjem til sine forĂŠldre i Yorkshire.

Hjemme i Yorkshire plejer Charlie sin sÄrede stolthed og svÊlger i sorgen over at have mistet alt i London. For hvordan rejser man sig oven pÄ sÄdan en oplevelse?

Charlie fÄr hjÊlp fra uventet kant, da hendes oldemor, Madge, forÊrer Charlie og hendes sÞster, Daisy, en bygning pÄ Holly Close Farm. Madge sÞrger ovenikÞbet for, at de kommer til at stÄ for renoveringen af hele ejendommen i deres egenskab af arkitekt og landskabsarkitekt.

Men hvorfor er der ingen i familien, der nogensinde har hÞrt om Holly Close Farm? Langsomt lÞfter Madge slÞret for, hvorfor den hemmelighed har vÊret sÄ vigtig for hende at bevare.


UpplÀsare: Anna Rose
LĂ€ngd: