(150)

Hjem til stjernerne

ljudbok och e-bok


Hvad gÞr man, nÄr ens hjem styrter i et jordfaldshul? NÄr man er Abby Thompson, kommer man sig hurtigt over det Þkonomiske og fÞlelsesmÊssige chok og begynder at lede efter et nyt hus.

Det er straks vÊrre, at alle hendes brÞdre og veninder er i gang med at stifte familie. Abbys fritid gÄr primÊrt med at se anime sammen med sin kat, og hun fÞler sig udenfor. Men sÄ bliver hun hyret som ejendomsmÊgler til at finde et nyt hjem til Spencer, som hun har gÄet pÄ high school med.

Da Spencer Hill i sin tid flyttede fra Woodlake for at studere, var han bare en nĂžrd, som ingen lagde mĂŠrke til – slet ikke Abby Thompson. Han er netop vendt tilbage for at arbejde som astronom pĂ„ det lokale universitet og har i Ăžvrigt udviklet sig ti l en smuk ung mand, som alle lĂŠgger mĂŠrke til – ogsĂ„ Abby Thompson.

Kan Abby komme sig over sin fÞlelse af mindrevÊrd over, at Spencer er klogere end hende? Og kan Spencer slippe fortiden og frygten for, at pigen, som han var forelsket i, da de gik i high school, stadig er uopnÄelig?

Hjem til stjernerne er tredje bind i Woodlake-serien om Thompson-familien. I fÞrste bind, Et rigtigt hÄndvÊrkertilbud, mÞdte vi Finley og Noah Thompson. I andet bind, Der gÄr altid et tog til New York, mÞdte vi Paige og Asher Thompson. BÞgerne kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

(En sĂžd, sjov og sexet fortĂŠlling, fra 17 Ă„r).

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestsellerforfatter med 21 bÞger udgivet og mange flere pÄ vej. Hun er fÞdt og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedÄrende bÞrn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: