(0)

Hjemkomster

e-bok


Enhver rejse er altid ulþseligt forbundet med en hjemkomst – og i forfatter Vagn Lundbyes rejsebeskrivelser handler det i hþj grad om at finde ind og hjem til det félles kosmos, som mange af verdens oprindelige folk er en del af, men som vi vesterléndinge synes at have glemt.

"Hjemkomster" tager lÊseren ud pÄ en rejse til afsidesliggende provinser i blandt andet Mexico, Canada, New Guinea, Bali, USA og GrÞnland hvor vi fÄr lov at hilse pÄ naturfolk og indfÞdte, men ogsÄ pÄ menneskeaber, komodovaraner, hvaler og mytologiske skabninger, som i vores egen kultur er forvist til drÞmmenes og fantasiens rige.

Vagn Lundbye (1933-2016) var en dansk forfatter. Han debuterede i 1964 med novellen "En af disse" i tidsskriftet Vindrose og udgav to Är efter romanen "Signalement". Siden skrev han bÄde romaner, noveller, digte og rejseskildringer. Lundbye har modtaget flere priser for sit forfatterskab, blandt andet Kritikerprisen, OehlenschlÀgers Mindelegat, Beatriceprisen og Det Danske Akademis Store Pris.