(18)

Hjerterum

ljudbok


For Clare Casey er det et trin ned ad karrierestigen, da hun bliver ansat som cheflÊge pÄ den nyoprettede hjerteklinik i Dublin. Faktisk er det nÊsten forfra, forekommer det hende. Klinikken skal indrettes, personale ansÊttes, og hver eneste gang hun bruger en beskeden sum penge, medfÞrer det endelÞse diskussioner med hospitalsledelsen.

Hjemme gÄr det heller ikke for godt. En skilsmisse har tÊret pÄ hendes humÞr, og de to hjemmeboende dÞtre kan engang imellem fÄ hende til at skrige hÞjt. Men langsomt falder tingene pÄ plads. Det personale, hun hen ad vejen finder, bakker begejstret op om projektet, og patienterne begynder at strÞmme til. Ubrydelige venskaber dannes pÄ tvÊrs af sygdomsbarrierer, kÊrlighed begynder at spire, og den gode stemning breder sig som ringe i vandet
 ogsÄ hele vejen til Polen.

I "Hjerterum" bringer Maeve Binchy en hel rÊkke elementer fra sine tidligere romaner sammen i en usÊdvanlig ramme: Aidan (Den italienske klasse) fÄr sin gang i hjerteklinikken, og Nora er mÊrkeligt usamarbejdsvillig, Restaurant Quentins (Quentins) er blevet et kÊmpehit i Dublin, Fader Flynn (HvidtjÞrneskoven) er flyttet til Rossmore, og Fiona (Nattens regn og stjerner) har genoptaget sygeplejegerningen, men kan stadig ikke helt finde ud af det med kÊrligheden.


UpplÀsare: Githa Lehrmann

LĂ€ngd: