(3)

Hjertestrimler

ljudbok och e-bok


Hjertestrimler er lidenskab og beséttelse – tre unge kvinder med kunstnerdrþmme og en kvindes altoverskyggende kérlighed til en mand. En kérlighedsroman i brevform indlést af et oplagt, kvindeligt treklþver: Sofie Torp, Mathilde Eusebius og Sara Ullner.

I begyndelsen af 1980’erne er Woolfie er flyttet til New York for at trykke den af som sanger, mens Irma har fĂ„et arbejde som skuespiller pĂ„ Århus Teater. Stine, som egentlig skulle have vĂŠret med til New York, er indtil videre blevet i KĂžbenhavn, for der er hun blevet vildt forelsket. Hjertestrimler er historien om Stine og Thorkild, om forelskelse, kĂŠrlighed – og brudte forhold.

“Det er en usĂŠdvanlig velskrevet bog. I det tredobbelte lys, som de tre brevskrivere sĂŠtter dramaet i, foldes tre stilmĂ„der ud. Derved bliver denne bog om kĂŠrlighedens vĂŠsen og uvĂŠsen en flersidet analyse, som lĂŠseren ikke nemt lĂŠgger fra sig. Samtidig er fortĂŠllingen sat i en rĂŠkke pragtfulde, barokke kulisser af sĂždt og vildt liv, der gĂžr formen til noget i retning af eventyrets og lader temaet stĂ„ sĂ„ meget desto friere frem.” – Preben Meulengracht i Jyllandsposten