(0)

Hokus-pokus Sofus

ljudbok och e-bok


Om ”Hokus-Pokus Sofus” - lydbog

Der er mange mystiske bÞrn i verden. MÄske er du et af dem? Men du er nok ikke sÄ mystisk som Hokus-Pokus Sofus, for han er verdens mest mystiske barn. Sofus har utroligt stÊrke Þjne, som han kan trylle og hypnotisere folk med.

Der er kun fÄ mennesker, der forstÄr det mystiske barn. En af dem er hans gamle bedstemor, som er en rigtig heks. Sofus forsÞger at trylle sine to smÄ brÞdre vÊk, fordi de plager ham. Men det er fÞrst tryllekunstneren i cirkus, der lÊrer ham at bruge det magiske ord hokuspokus.

Sofus lérer at trylle alt synligt – eller usynligt. Det er der nogle farlige banditter, der opdager, og de forsþger at udnytte hans evner. Det bliver en usandsynlig skþr historie med en fantastisk slutning.

Hokus-Pokus Sofus er et eventyr, hvor alt vendes pÄ hovedet. Folk opfÞrer sig anderledes end i andre historier. Historien er skrevet af forfatteren Palle Petersen, der tidligere har skrevet eventyr om to andre vidunderbÞrn: KÊmpe Store Egon og Super StÊrke Susi.

Palle Petersen er fÞdt i 1943 pÄ NÞrrebro i KÞbenhavn. Han har skrevet en lang rÊkke bÞger for og om bÞrn og unge, deriblandt en serie prisbelÞnnede historiebÞger og skildringer fra u-lande, han har rejst i. Det er isÊr de svage, de oversete og de udnyttede, han har sÞgt at finde frem til i sine bÞger, og ofte tager han udgangspunkt i det arbejdermiljÞ, han selv stammer fra.


UpplÀsare: Morten Kirkskov

LĂ€ngd: