(0)

Hold da helt hus: - de bedste husmodertips til en renere og lettere hverdag

e-bok


Hold da helt hus indeholder alle de bedste husmoder-tips og tricks fra din bedstemors tid, som alle, ikke mindst moderne familier med en travl hverdag, kan have glĂŠde af.

For moderne husfÞrelse og rengÞring behÞver ikke hÊnge over vores hoveder som en irriterende mÞrk sky af dÄrlig samvittighed. Forfatterne viser os, hvordan vi enkelt, billigt og miljÞvenligt kan holde vores hjem pÊne og rene, helt uden stress og sprÊkkede hÊnder.

UÞnskede kaffepletter, nussede badeforhÊng og slatne salatblade er blot nogle af de ting, du lÊrer at fÄ bugt med i denne bog. SÄ smÞg Êrmerne op, fat gummihandskerne og lad os komme i gang!

Om forfatterne:

Julie Skals (f. 1982) og Ann-Alicia Thunbo Ilskov (f. 1984) er begge vokset op i Vestjylland i familier, som gik op i at gÞre tingene pÄ den gammeldags mÄde. De har vÊret ansat som barnepiger i Kongehuset og som husholdersker pÄ Schackenborg Slot. Sidenhen har de startet hjemmesiden husmoderen.dk. I dag studerer Ann-Alicia medievidenskab pÄ Syddansk universitet og Julie arbejder pÄ Skolen for Gastronomi, Musik og Design som gastronomilÊrer. Desuden er de begge faste husmoreksperter pÄ TV2s Go Morgen Danmark.