(0)

Honningmyren

e-bok


Handlingen i "Honningmyren" foregÄr i Nordvestaustralien, et Þde og ugÊstfrit land med skjulte rigdomme, et dÞdsensfarligt dyreliv og ensomtliggende farme, hvis eneste kontakt til omverdenen er gennem radio og fly.

Den unge advokat i Perth, John Close, fÄr til opgave at ledsage englÊnderen Jane Strutt ud til den store gamle gÄrd, som hun netop har arvet efter sin mormors sÞster. Knapt er de ankommet, fÞr de udsÊttes for det fÞrste af flere overfald, og snart bliver det klart for dem, at visse indfÞdte australske krÊfter strÊber Jane efter livet. Men hvorfor er det sÄ magtpÄliggende at hindre Jane i at overtage hendes retmÊssige arv?

Nogle broderede billeder, som den gamle dame har efterladt pÄ sine stuevÊgge, bringer John og Jane pÄ sporet af den dystre hemmelighed.

Duncan Kyle er pseudonym for den engelske forfatter John Franklin Broxholm (1930-2001), som udmĂŠrkede sig inden for thrillergenren. Efter sin debutroman, "Efter prĂŠsidentens ordre" (originaltitel "A Cage of Ice"), i 1971 udgav Duncan Kyle yderligere 14 bĂžger, som vandt stor popularitet og blev oversat til flere forskellige sprog.