(34)

Hotwife -reunalla

ljudbok och e-bok


Hotwife-kirjan itsenÀinen, polttavan paheellinen jatko-osa

38-vuotiaalla Raakelilla on erityislaatuinen avioliitto. MiehensÀ aloitteesta hÀnestÀ on tullut seksinnÀlkÀinen hotwife; nainen joka harrastaa seksiÀ kenen kanssa haluaa ja raportoi sitten tapahtumista aviomiehelleen. Kuvio tuntuu pyörivÀn liiankin liukkaasti aina siihen asti, kun Raakelin seksiseikkailut alkavat haitata pariskunnan perhe-elÀmÀÀ. Perhejuhlissa tapahtuneen ylilyönnin jÀlkeen Raakelin ja Sakarin on mietittÀvÀ, mitÀ he liitoltaan todella haluavat. LisÀksi Raakelin mieltÀ varjostaa edelleen ihmeellinen Manuel, jota hÀn ei pysty kaikista lupauksistaan huolimatta unohtamaan.

Raakelin lÀhtiessÀ Barcelonaan tuulettamaan tunteitaan, kohtalon oikku tuo Manuelin jÀlleen hÀnen ulottuvilleen. Manuel ei kuitenkaan ole antanut anteeksi kokemaansa loukkausta. Raakelin eroottiset seikkailut saavat yhÀ tuhmempia kÀÀnteitÀ, mutta samaan aikaan hÀn haaveilee kuumeisesti Manuelin kosketuksesta. Lopulta Manuelkaan ei voi vastustaa kiusausta, ja yhdessÀ he pÀÀtyvÀt yhÀ lÀhemmÀs vaarallista reunaa. Uskaltaako Raakel heittÀytyÀ tuntemattomaan? LöytÀÀkö hÀn kuumien vartalojen syleilystÀ ja eroottisista leikeistÀ lopulta sen, mitÀ todella kaipaa?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


UpplÀsare: Impi Uljas
LĂ€ngd: