(3)

Hr. Kadet Hornblower

ljudbok och e-bok


Den unge englĂŠnder Horatio Hornblower pĂ„mĂžnstrer skibet "Justinian" – smalskuldret, bleg om nĂŠsen og snart sĂžsyg. Ingen kan i ham ane en kommende sĂžhelt! Men han fĂ„r hurtigt lejlighed til at bevise sit vĂŠrd!

I C.S. Foresters ikoniske serie Hornblower-sagaen fÞlger vi den unge mands eventyr i den britiske flÄde i dens storhedstid, hvor Britannia regerede over verdenshavene, og hvor solen aldrig gik ned over det Britiske Imperium.

"Hr. Kadet Hornblower" er den fĂžrste roman i seriens indre kronologi og fortĂŠller, hvordan den store sĂžhelts karriere startede.

Serien om den engelske sÞofficer kaptajn Hornblower tager os med tilbage til Napoleonskrigene og fortÊller historien om den sÞsyge matros, der ender med at blive en vaskeÊgte sÞhelt i den engelske flÄde. BÞgerne er blevet filmatiseret flere gange og har opnÄet stor popularitet verden over.

C.S. Forester (1899-1966) var pseudonymet for den britiske forfatter Cecil Louis Throughton Smith, der blev kendt for sine fortĂŠllinger om krig til sĂžs. Hans bogserie om den royale sĂžofficer Horatio Hornblower blev oversat til en lang rĂŠkke sprog og gjorde ham meget populĂŠr. I 1951 blev hans bog "The African Queen" filmatiseret med Katherine Hepburn og Humphrey Bogart i hovedrollerne.