(4)

Hulebyggerne

e-bok


Er du til en hÊngende hule i et gammelt trÊ? En flydende hule med hjemmebygget pedalmotor bygget af gamle vandrÞr? En otte meter lang drÞmmebuskhule? En hule bygget pÄ pÊle i en sump fyldt med frÞer og mÊrkelige vanddyr? Er du til gangbroer og stier hÞjt over buske og vildnis, der ender i en hule i et gammelt piletrÊ, som lynet slog ned i for ti Är siden? Eller en hule fem meter hÞjt oppe i et lÊrketrÊ med egen cykelelevator?

Hulebyggerne er fuld af huler, bark og grene, mos og vÊrktÞj, dufte og farver lys og skygge, hemmelige gemmesteder, mudder og skruer og sÞm. Og der er klatrende, savende, legende, koncentrerede, pjattede hulebyggende bÞrn i alle aldre over det hele. Det syder og bobler og smitter og larmer af snurrende skruemaskiner og ÞredÞvende hammerslag. Lige til at fÄ gode ideer, sÄ man kan gÄ i gang med at bygge sin egen hule.

Bogen er bygget op i tre forskellige svÊrhedsgrader, sÄ alle kan vÊre med lige fra den uÞvede gÞr-det-selvtype til stormesteren inden for kunsten at svinge en skruemaskine. Her er ligeledes huler tilpasset forskellige muligheder; baggÄrden, parcelhushaven, skoven eller kolonihaven.