(0)

Humlehaven

e-bok


Gudrun stĂ„r ved vinduet og kigger over mod den gamle gĂ„rd "Humlehaven". Selvom det er nat, ligger en varmedis over stedet og gĂžr det hemmelighedsfuldt. De mennesker, der bor der, er gode folk, men det virker af og til, som om de er i forbindelse med nogle hĂžjere magter, der ikke kan forklares. Gudrun spekulerer ofte over, om hun ikke har mere til fĂŠlles med dem, end hun har med folkene fra byen – deriblandt hendes egen mand Henrik, der ejer bryggeriet.

Da hun senere oplever den kÊrlighedslykke, hun hidtil kun har drÞmt om, tager hendes liv en drejning. Men hun er for svag til selv at rive sig lÞs, og to stÊrke kvinder mÄ trÊde til hjÊlp og afgÞre hendes skÊbne.

Else Faber blev fÞdt i Är 1900 i KÞbenhavn. Hun blev student i 1919 og arbejdede derefter i nogle Är som kontorist, men hun ville vÊre skribent og kom til at arbejde som redaktÞr, journalist og oversÊtter. I 1943 debuterede hun som forfatter, og skrev derefter en lang rÊkke af bÞger til bÄde voksne og bÞrn samt flere populÊre radiohÞrespil. Else Faber dÞde i 1988.