(2)

Hun er ude!

ljudbok och e-bok


Det kostede Dolly ni Ă„rs fĂŠngsel, at hun drĂŠbte sin mand, mesterforbryderen Harry Rawlins, som hĂŠvn for hans dobbelte bedrageri. Nu er hun ude og klar til at realisere sin drĂžm - at Ă„bne et hjem for svigtede og hjemlĂžse bĂžrn. Til formĂ„let vil hun bruge sin skjulte formue – diamanter fra et tidligere rĂžveri til en vĂŠrdi af to millioner pund.

Men sÄ enkelt er det ikke. For der er andre, som kender til diamanterne og vil have deres andel af byttet. DesvÊrre viser det sig, at diamanterne er forsvundet. SÄ nu er Dolly i vanskeligheder og hÄrdt presset fra flere sider. Der er kun én udvej for Dolly: Hun mÄ organisere et nyt rÞveri. Professionelt og i stort format. For at gennemfÞre det har hun brug for pÄlidelige hjÊlpere, og hendes gamle forbryderveninder stiller sig nÞdtvungent til rÄdighed.

Lynda La Plante (fĂždt Lynda Titchmarsh, 1943) er en engelsk forfatter, der har skrevet bĂ„de romaner og manuskripter til tv-serier. Hun er sĂŠrligt kendt for manuskriptet til den engelske krimiserie ”Prime Suspect” (”MistĂŠnkt”) med Helen Mirren i hovedrollen. Lynda La Plante har skrevet inden for mange forskellige genrer, og flere af hendes bĂžger er blevet internationale bestsellere.


UpplÀsare: Rebekka Owe
LĂ€ngd: