(0)

Hunden

ljudbok och e-bok


En fantastisk morsom og begavet roman fra forfatteren til Barack Obamas yndlingsroman, den prisbelĂžnnende New York Times-bestseller, Netherland.

En velanset advokat, som netop er blevet forladt af sin karrierekÊreste, lÞber ind i en gammel studiekammerat. Kammeraten tilbyder ham et job som sagfÞrer for familiens forretninger i Dubai, og han hÄber pÄ en frisk start. I stedet ender han som forvalter af en rÊkke tvivlsomme forretninger i et af MellemÞstens rigeste lande, et diktatur der udbytter en enorm hÊr af ŽfremmedarbejdereŽ - og som Vesten gladeligt indgÄr handelsaftaler med. Skruplerne tÄrner sig op for vores antihelt, alt imens han som en skÞdehund udfÞrer det ene job efter det andet - hvilket der kommer en sÊrdeles underholdende og bidsk historie ud af.

"En uforglemmelig fortĂŠlling om vores globaliserede tid . Vores fortĂŠller er som Woody Allen fanget i en kafkask handling . Genialt . En af de skarpeste og morsomste kritikker af det moderne, materialistiske liv, du kommer til at lĂŠse i meget, meget lang tid."

The Times


UpplÀsare: Thomas Gulstad
LĂ€ngd: