(0)

Hunding

ljudbok och e-bok


Det bliver en kamp mellem nogle vanvittige fanatikere og udvalgte af byens andre borgere, da kristne i Åby vil have smidt prĂŠstens ulovlige hustru og datter ud af byen. Men ung kĂŠrlighed bekĂŠmpes ikke sĂ„ let. Ved hjĂŠlp fra landsbyens hedning, en kirkebrand og biskoppens kĂžbmandssind slĂ„r prĂŠsten og hans familie tilbage imod fanatikerne.

Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lÊrer og har arbejdet som bÄde lÊrer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin fÞrste faglitterÊre bog under titlen "Rummet og stjernerne" om astronomi for bÞrn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen "Slaven Ajan", som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings bÞrnebogspris, og netop bÞrnebÞgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab vÊret i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bÞgerne "Skjolds mÊrkelige rejse" (1998) og den todelte serie "Heksen fra Orini" (1984).

Ole E. Christiansens historiske bogserie "Historien om et sted" er en serie bestÄende af 10 bind. Hvert af seriens bind dykker ned i en spÊndende historisk periode og fortÊller en historie fra netop denne tid. Serien kommer blandt andet omkring jernalderen, pesten, industrialiseringen og anden verdenskrig.