(0)

Huset med de glade ansigter

e-bok


Klaus Hammer har boet i RÞnne pÄ Bornholm med sin mor og tre sÞskende hele sit liv, og selvom han lÊnges efter nye oplevelser, er det alligevel skrÊmmende at skulle lÊgge sig fast pÄ en levevej, efter han er blevet student. BÄde hans mor og familiens gode ven doktor Poulsen er opsatte pÄ, at Klaus skal til hovedstaden og lÊse til ingeniÞr. Men selvom Klaus gerne taler dem efter munden, er der en del af ham, der ville Þnske, han kunne blive pÄ sin dejlige fÞdeÞ og ikke skulle til den ukendte storby og studere noget, han ikke er sikker pÄ lige er ham. Da han finder ud af, at amtmandens datter, Ingrid med den ravnesorte hÄr, ogsÄ skal flytte til KÞbenhavn for at lÊre at tegne og male, fÄr han imidlertid mere lyst til at tage af sted.

"Huset med de glade ansigter" er en skÞn roman om at blive voksen og at lÊre at stÄ pÄ egne ben, selv nÄr man mest af alt har lyst til at flygte tilbage til familiens skÞd.

Inger Snorrason (1882-1950) blev fÞdt i HelsingÞr og giftede sig i 1909 med Snorri Eigil Snorrason. I lÞbet af sin karriere som forfatter, skrev Inger Snorrason bÞger til bÄde bÞrn og voksne.