(0)

Hvad med Villads?

e-bok


Det er ikke let at skifte skole i sjette klasse. Slet ikke, hvis skolen ligger i en helt anden by (og ovenikÞbet i Jylland). Og overhovedet ikke, nÄr man hedder Villads og skal jonglere med meget specielle klassekammerater, krigeriske pirater, ugidelige bagerekspedienter, engelske bÞller, en sadistisk matematiklÊrer og meget, meget mere.

Tag med Villads og hans nye venner- den kvikke, men lidt underlige pige Idun og den meget lidt hjĂŠlpsomme Svenning, tilbage i tiden. Det bliver et farefuldt, bĂžvlet og sjovt eventyr!

Uddrag af bogen

Pigen sprang op som en frÞ, kravlede over sin lave seng og skyndte sig hen til et tÊppe i hjÞrnet af vÊrelset, der dÊkkede noget stort og bulet. Med et sensationelt, afslÞrende sving med armen Äbenbarede hun, hvad tÊppet havde gemt pÄ.

Det var en gammel kommode med en fod fra et badekar med en masse ledninger stikkende ud af sig. Villads kunne genkende en knallertmotor, en termokande, en stor magnet og et tastatur fra en meget gammel computer, som i þvrigt manglede bogstaverne ”q” og ”h”.

Om forfatterne

Den vestjyske lÊrerduo Kenneth og Kristian har tidligere vÊret kreativt aktive pÄ flere fronter. De har blandt andet prÞvet krÊfter med revytekster, komik pÄ lydformat sidelÞbende med deres individuelle interesser som hhv. musiker og billedkunstner. Nu har de sÄ kastet sig over bogformatet i en symbiose mellem komik og lÊring.