(0)

Hvad spiser havfruer?

e-bok


Hvad spiser havfruer? af Mia Ingenia er andet bind i serien om hvad magiske vĂŠsner spiser.

Bogen bestÄr af en sÞd godnathistorie, men er ogsÄ en opskriftsbog. I anden del af bogen finder du nemlig forfatterens forslag til ti nemme og bÞrnevenlige opskrifter pÄ lette snacks, som havfruer spiser.

En hjertevarm godnathistorie for bĂ„de de smĂ„ og lidt stĂžrre bĂžrn – og ikke mindst inspiration til simpelt hjemmebag med overskuelig fremgangsmĂ„de.

2-i-1 Godnathistorie og opskriftsbog samlet i Ă©n bog

En lille pige skal ud at sejle en aftentur med sin bedstefar. Sommeren er ved at gÄ pÄ hÊld, og solen skinner fra en skyfri himmel. Den lille pige har fÄet redningsvest pÄ og er nu klar til at sejle afsted igennem de kÞbenhavnske kanaler.

FĂžrst sejler de ind til Nyhavn, for bedstefar har lovet den lille pige en gammeldags vaffelis med flĂždeskum og syltetĂžj. ”Jeg har et spĂžrgsmĂ„l til dig, bedstefar,” siger den lille pige forventningsfuldt. ”Ved du egentlig, hvad havfruer spiser?”

Tag med den lille pige pÄ eventyr og find ud af om den lille piges drÞm om at mÞde en Êgte havfrue gÄr i opfyldelse med hjÊlp fra den fortryllende sommerfugl, de eventyrlige svaner og legesyge delfiner.

Bogen er illustreret af Gonzalo Vento.

Se ogsÄ fÞrste bind i serien, Hvad spiser enhjÞrninger?