(0)

Hvem gjorde det?

e-bok


Ægteparret Henrik og Lotte bor og arbejder i en lille provinsby et sted i Danmark. Livet gĂ„r sin stilfĂŠrdige og vante gang, de passer deres job, nyder gĂ„turene med deres hund og hygger sig med at kĂžbe ind og lave mad sammen.

Men alt er under forandring. Den ellers sÄ fredelige by har fÄet voksevÊrk, og der bygges nye huse, sommerhuse, butikker og institutioner. Desuden forbereder byens beboere sig pÄ at modtage et stÞrre antal asylansÞgere i det nyindrettede asylcenter.

En dag finder égteparret liget af en dþd kvinde. Det bliver indledningen til en lang rékke dramatiske begivenheder, der indbefatter mord, indbrud og rþverier. Er der en forbindelse mellem de voldsomme begivenheder – og er det mon muligt at finde ud af, hvem der gjorde det – og ikke mindst hvorfor?

Uddrag af bogen

Han svarede ikke, men sprang i stedet for ud pÄ marken og lidt efter over bÊkken, sÄ han stod ved siden af personen, som han nu kunne se var en kvinde. Han puffede lidt til hende, men da der ikke skete noget, stod han helt stille og fik nu Þje pÄ en strime blod, som lÞb ned ad hendes ansigt. Stille og roligt satte han sig pÄ hug, lagde hÞjre hÄnds pege- og tommelfinger pÄ hendes hals for at tage pulsen, men da der ikke var nogen, blegnede han, rejste sig op og gik stille og roligt tilbage til sin kone.

”NĂ„, hvorfor ligger personen der endnu?” sagde hun.

”Det er en kvinde, og hun er dþd!”

Om forfatteren

Poul Riber Schacksen er lÊreruddannet med dansk og idrÊt som hovedfag. Han har ogsÄ virket som artikelskribent og foredragsholder i Danmark sÄvel som i udlandet. Desuden har han deltaget i radio- og tv-indslag med emner som Europas hovedstÊder, spisesteder, hoteller samt ridning.

Han er forfatter til en lang rĂŠkke bĂžger inden for flere forskellige genrer.