(0)

Hvem myrdede Peggy Sue 2? - Rygterne svirrer

e-bok


Alle i den lille idylliske by Paradiso er i chok efter mordet pÄ Peggy Sue, Ärets Miss Peach Blossom. Alle er under mistanke, mens rygterne svirrer!

Hope Hubbard, skolens computerekspert, prÞver at lÞse gÄden ved hjÊlp af sin computer, med der er mange spor og mange mistÊnkte. Er hun ved at nÊrme sig sandheden, da en person bryder ind i programmet og skriver en trussel pÄ skÊrmen? Og bliver Hope morderens nÊste offer?

Livet bliver vendt op og ned i den lille californiske by Paradiso, da en smuk ung pige bliver myrdet, lige efter hun har vundet gymnasiets Ă„rlige skĂžnhedskonkurrence. Gennem fire spĂŠndende bĂžger fĂžlger vi opklaringen af mordet og de resterende kandidater til titlen som Peggy Sue – den titel, der kostede den unge pige livet.

Eileen Goudge (f. 1950) er en amerikansk bestsellerforfatter, hvis bÞger er blevet oversat til en lang rÊkke fremmedsprog og har vundet stor popularitet i hele verden. Hun har bÄde skrevet bÞger til voksne og unge og har sÊrligt udmÊrket sig for sine romantiske spÊndingsromaner.