(0)

Hver dag, hver time

ljudbok


"Hver dag, hver time" er en universel kĂŠrlighedshistorie, en moderne Romeo og Julie, fortalt med en vidunderlig bittersĂžd intensitet.

Dora og Luka mĂždes som bĂžrn i den lille fiskerby Makarska ved den kroatiske kyst og bliver uadskillelige. Deres liv kommer til at forme sig helt forskelligt, og selvom de i bund og grund hĂžrer sammen, lykkes det dem aldrig at blive sammen.

Allerede da Dora er seks Är gammel, bliver de skilt ad fÞrste gang, da hun flytter med sin familie til Paris. Her vokser hun op og uddanner hun sig til skuespiller, mens Luka hjemme i Kroatien ogsÄ forfÞlger en karriere inden for kunsten: Han bliver maler. I forbindelse med en udstilling besÞger han Paris, og de mÞdes tilfÊldigt. Den fÞlelsesmÊssige forbindelse, de knyttede som bÞrn, slÄr igennem for fuld kraft, men Luka er tvunget til at vende tilbage til Kroatien og sin gravide kÊreste, som han gifter sig med. SÄdan er Dora og Luka tvunget til at leve uden hinanden i mange Är, selv om det er klart for dem, at de aldrig vil elske andre. Indtil det endelig, ret sent i deres liv, ser ud, som om deres fÊlles skÊbne kan opfyldes - mÄske.

Historien om Dora og Luka er eventyrlig, rÞrende og opslugende - men den er ogsÄ ligefrem, hÄrd og uden lyserÞde skyer. Den er alt, hvad man kan Þnske sig af en beretning om Den Store KÊrlighed.

Lydbogen er indlĂŠst af Maria Stokholm


UpplÀsare: Maria Stokholm

LĂ€ngd: