(83)

Hvis du vil have mig

ljudbok och e-bok


Hvis du vil have mig er andet bind i Familien Winther-serien.

En familiekrÞnike foldes ud i en fortryllende og uimodstÄelig serie om livet i den velhavende Winther-familie. Serien udspiller sig i Trondhjem mens 1800-tallet gÄr pÄ hÊld. I Norge er en ny Êra begyndt og Þkonomisk nedgang truer, mens arbejderklassen spirer og kvinders rettigheder styrkes. Med alt dette stÄr gamle traditioner for fald. Vi fÞlger kvinderne i familien Winther, bÄde i de overdÄdige herskabsstuer og i de travle og sydende kÞkkener, men ogsÄ i deres drÞmme, deres lÊngsler og i deres hÄb for livet og fremtiden.

Der er forelĂžbig 6 bind om Winther-dynastiet, sĂ„ der er mere hvor det kommer fra nĂ„r lĂŠseren bliver hooked pĂ„ Katrine Wessels stort anlagte serie – med kĂŠrlighed, dramatik og skjulte hemmeligheder.

Karen Moen har store drÞmme om at blive lÊrerinde, men da faren dÞr, mÄ hun ud i arbejde. Hun bliver tjenestepige hos byens rigeste familie, familien Winther, mens drÞmmen om et andet og bedre liv lever videre. Hun bliver bekendt med den oprÞrske Alfred, og bliver tvunget til at trÊffe en altafgÞrende beslutning. Den yngste sÞn hos familien Winther, Fredrik, gÄr ogsÄ radikale forandringer i mÞde. Han mÞder den fattige servitrice, Emma, og stÄr over for et svÊrt valg: kÊrligheden eller familien?