(103)

Hvis sandheden skal frem

ljudbok och e-bok


Efter fire Ă„r i Singapore er Rebecca Hartling klar til at flytte hjem til KĂžbenhavn. Hun har styr pĂ„ jobbet, kĂŠresten og fremtiden – og nu har hun endelig glemt ham, som var grunden til, at hun rejste. Men Victor Kallesen har ikke glemt hende. Den succesfulde ivĂŠrksĂŠtter er parat til at gĂžre alt for at fĂ„ Rebecca tilbage i sit liv. Rebecca mĂ„ indse, at et knust hjerte husker lidt for godt. Og da hun kommer i tvivl om sin nĂžje planlagte fremtid, siger hun ja til en udfordring, som kan komme til at ĂŠndre alt.

”Hvis sandheden skal frem” er fþrste bog i ”Vilde hjerter”, en ny dansk romanceserie om stérke kvinder, der pludselig bliver ramt af kérligheden. Bogen blev shortlistet til en Mofibo Award i kategorien ”Årets romance”.

Om forfatteren:

Sara Ejersbo er fĂždt i 1980, opvokset i Randers og bor nu pĂ„ Østerbro med mand og to bĂžrn. Sara har lĂŠst Litteraturvidenskab og gĂ„et pĂ„ Forfatterskolen for BĂžrnelitteratur. Hun debuterede i 2012 og har siden udgivet knap 40 bĂžger. ”Hvis sandheden skal frem” er fĂžrste bind i Sara Ejersbos stort anlagte romanceserie ”Vilde hjerter”.