(290)

Hvis vi ikke taler om det

ljudbok och e-bok


Lydbogen er indlĂŠst af Leonora selv.

Da Leonora efter mange Är fÄr succes som forfatter med erindringsromanen Den, der lever stille, beslutter hun at skrive den faktiske historie om alle Ärene, der gik forud. Om at vokse op som Äbenmundet outsider i Helsinge. Og om at ankomme med firetoget til KÞbenhavn, springe ud som lesbisk og leve i skyggen af sine forÊldres fordÞmmelse. Da hun kaster sig ud i at skrive og finder et forlag, Äbner der sig en ny verden for hende. Den viser sig at vÊre fuld af farer for en ung, ubeskyttet kvinde, men Leonora har en plan: Hun vil slÄ igennem som forfatter og sÊtte sig spor i verden, og hvis hun folder alle de dÄrlige historier sammen, til de nÊsten ingenting fylder, er de der nÊsten ikke. Bortset fra at de fylder mere og mere, som Ärene gÄr.

Hvis vi ikke taler om det er en medrivende fortÊlling om at forfÞlge sine drÞmme, selv om fremtiden tegner hÄblÞs, og om til sidst at finde sin plads i verden og opleve, at kÊrlighed og accept findes i mange former.

Lydbogen indeholder sangen Tak & undskyld fra den prisvindende komponist og sangerinde Kristina Holgersens album Kapow goodbye (tak & undskyld) med musik af Kristina Holgersen og tekster af Kristina Holgersen og Leonora Christina Skov.

EfterfĂžlgeren til bestselleren DEN DER LEVER STILLE

· Solgt i 140.000 eksemplarer

· Vinder af Marthaprisen 2018

· Vinder af De Gyldne LaurbÊr 2019