(105)

Hvor der er vilje

ljudbok och e-bok


Den storslÄede fortÊlling om Harry Cliftons liv begynder i England i tiden efter FÞrste Verdenskrig. Harry vokser op i den fattige del af Bristol med en hÄrdtarbejdende, enlig mor og historien om en far, der blev drÊbt under krigen.

Harrys far arbejdede pÄ havnen, ligesom Harrys onkel gÞr nu, og som Harry selv vil gÞre den dag, han bliver fÊrdig med skolen. Men Harry har et uventet talent, som fÞrer ham en anden vej, og han bliver tilbudt et stipendium pÄ en eksklusiv drengeskole. Gradvist fÄr Harry dog fortalt historien om, hvordan hans far virkelig dÞde at vide, og den frygtelige sandhed fÄr Harry til at sÊtte spÞrgsmÄlstegn ved alt. Er Harry sÞn af Docker Arthur Clifton, eller er han den uÊgte sÞn af arvingen til Barrington Shipping Line?

Da Anden Verdenskrig bryder ud mÄ Harry trÊffe en vanskelig beslutning: Skal han takke ja til tilbuddet om en plads pÄ Oxford University eller skal han lade sig hverve af flÄden og kÊmpe mod Hitlers Tyskland?

Clifton-krĂžniken er en fĂŠngslende saga om kĂŠrlighed, tab, svigt og ambitioner, der fĂžrer lĂŠseren fra Bristols baggyder, til New Yorks gademylder, til Stalins Rusland.

Lord Jeffrey Archer, fĂždt 1940 i London, England, har solgt 330 millioner bĂžger verden over. Archer er en mesterlig historiefortĂŠller og holder sine mange lĂŠsere fanget med plottwists og cliffhangers.