(2501)

Hvor flodkrebsene synger

ljudbok och e-bok


Kya Clark er den vilde pige, ”marskpigen”. Hun vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven ved North Carolinas kyst. Hendes mor og fire ĂŠldre sĂžskende forlader en efter en hjemmet, sĂ„ hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han ogsĂ„.

Herefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk. En enkelt skoledag i den nÊrliggende landsby er alt, hvad det bliver til for Kya, som mÞder barfodet og pjaltet op og straks bliver genstand for de andre bÞrns hÄn og mobning.

Men Kya er ikke, som de tror. Hun er fĂžlsom og intelligent og har overlevet i Ă„revis alene ude i den sumpede marsk, som hun betragter som sit hjem. Hendes forhold til naturen er bĂ„de videbegĂŠrligt og nysgerrigt og samtidig selve omdrejningspunktet og forankringen i hendes tilvĂŠrelse. Men der kommer en tid, hvor Kya lĂŠnges efter at elske og blive elsket. Da to unge fyre bliver grebet af hendes vilde skĂžnhed, Ă„bner Kya sig for et nyt kapitel i livet – indtil det utĂŠnkelige sker: Den lokale skĂžrtejĂŠger bliver fundet dĂžd uden for byen – og straks mistĂŠnker de lokale Kya for at vĂŠre involveret i dĂždsfaldet.

***

HVOR FLODKREBSENE SYNGER er en hjerteskĂŠrende opvĂŠkstroman, en fortĂŠlling om et muligt mord og en stĂŠrk kĂŠrlighedshistorie.

” Kya er en uforglemmelig heltinde.” Publishers Weekly

”Jeg har ikke ord for, hvor meget jeg holder af denne bog! Jeg ville simpelthen ikke have, at den skulle slutte.” Reese Witherspoon

”Smertelig smuk 
 opvĂŠkstroman, mordgĂ„de og en storslĂ„et hyldest til naturen.” The New York Times Book Review

”Denne tidsrigtige millionbestseller er en fest for sanserne og indeholder alt hvad et underholdningshjerte kan begére ... En rþrende roman om det enkelte menneskes kamp for det gode liv – mod kréfter som er stþrre end en selv.” VG

***


UpplÀsare: Sara Ullner
LĂ€ngd: